;
Ett slag För miljön

Snickman Produktion AB har alltid tankarna på att bidra till en bättre miljö där vi kan påverka. Vi uppfyller miljöbalkens hänsynsregler och väger alltid in miljöaspekter vid val av produkter och tjänster. Vi minskar miljöpåverkan genom att aktivt hålla en lägre energiförbrukning, hanterar avfall på ett optimal och miljösäkert sätt, använder en genomtänkt och inarbetad strategi vid val av förbrukningsmaterial. Vi är ett självklart alternativ vid val av företag med ett klart och tydligt miljömål.

Maskinpark

Vi använder en modern och tidsenlig och uppdaterad maskinpark med stor precision som genomgåenden skapar resultat av högsta kvalitet. Då vi på Snickman Produktion AB använder oss av effektiva metoder är det också av största vikt att maskinparken klara av de högt ställda kraven att ta fram de unika produkterna som inte finns att tillgå någon annanstans.

Partnersamarbeten

Vi har ett mycket gott samarbete med våra samarbetspartners. Dessa samarbeten har lett till att vi kan fokuserar på de områden vi är bäst på vilket också innebär att vi aldrig fastnar och kör fast i projekten. När vi stöter på patrull tar vi hjälp av våra partners där det behövs och det här resulterar i att kunden/kunderna aldrig blir lidande pga. exempelvis att ett projekt går över tiden.

Gem Studio

Obundna arkitekter

Surbrunnsgatan 17, 114 27 Stockholm

https://www.gemstudio.se


;
X

Vi använder cookies som åsyftar till att förbättra dina upplevelser här på sajten. Genom att besöka denna webbsajt godkänner du vår användning av cookies.

Läs mer. OK