;
De viktiga och smarta detaljerna

Ett kök med smart och stilren interiör väcker konstnären inom oss alla. Vi på Snickman besitter mycket kompetens inom detta område och har genom årens lopp införskaffat oss mycket kunskaper kring just köksdesign. Ett kök ska inte vara bara snyggt att beskåda, det ska också vara ett utrymmet där det är enkelt att utföra de dagliga rutinerna som att laga mat, duka, diska, städa osv. Kontakta oss för att få mer information om vad vi kan göra just för dig. Inget är för svårt, det är endast fantasin som sätter gränserna. Vi omvandlar ditt kök, stort som litet, till ett utrymme som inte gör någon oberörd på ett positivt sätt.

Köksinteriör av exklusivare slag

Utöver att vi är proff på att bygga nya samt renovera kök så tillverkar vi även köksinteriören om så kunden önskar. Det kan vara allt från skåpluckor i finare material till diskbänkar, köksinredning så som bord och stolar.Ja, det finns inga direkta begränsningar för den som önskar sig ett fullkomligt unikt kök.

Rootavdrag

ROT-avdraget ger dig 30% skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om din bostad.

BortTransportering av byggavfall

Vi tar hand om byggavfallet som genereras vid en ombyggnation och transporterar det till en återvinningscentral.

Garantitid

Garantitiden är minst 3 år för renoveringar och nybyggnationer.

Vid renoveringsprojekt

Alltid minst en person på plats, måndag-fredag , totalt 40 timmar i veckan.

Professionell Design

Köket, kanske det utrymmet som du och familjen spenderar mest tid i. Med en fräsch och tidsenlig design blir varenda vistelsen i köket en njutning. Vi anser att kökutrymmet ska präglas av personlighet då det är ett bland de populäraste utrymmet i bostaden där man tillbringa sin tid med familj och vänner. Vi har en gedigen erfarenhet av unik köksdesign där kunden själv får vara med och utforma minsta lilla detalj om så önskar. Vi lyssnar på, och tar till oss av kundens önkemål och utformar ett utkast som vi är övertygad om faller kunden i smaken.

kitchen_body_img_01.jpg
kitchen_body_img_02.jpg

Tidsåtgång och Pris

Då vi sysslar med special design är det svårt att på rak arm ge ett pris över telefon utan att först ha sett det som ni vill att vi ska renovera eller bygga. Vi kommer överens om en tid som passar er då vi kan träffas och gå igenom detaljerna samt att vi kan delge er viktigt information kring vad man bör tänka på inför en eventuell renovering. Det här mötet tar normalt 1 timme och är inte på något vis bindande. Det är mer ett mötet för att vi ska få oss en helhetsbild och på så sätt skapa en kalkyl kring pris och hur längre projektet kommer att pågå. Några dagar efter mötet skickar vi underlaget till er för beslut om ni önskar gå vidare och anlita oss.

kitchen_body_img_02.jpg

;
X

Vi använder cookies som åsyftar till att förbättra dina upplevelser här på sajten. Genom att besöka denna webbsajt godkänner du vår användning av cookies.

Läs mer. OK